L’absència del seu porter habitual i dues baixes de darrera hora en el conjunt lletrat varen inquietar un poc a l’equip d’advocats minuts abans que comencés el VI Partit de Futbol per la Justícia Gratuïta, que, tot i aquesta preocupació inicial, se saldà amb una nova victòria de l’advocacia i un contundent resultat de 7 a 2.

El primer dels gols va arribar, de fet, als cinc minuts de joc i va ser obra del lletrat Rafael Llompart, autor de cinc dels set gols que l’advocacia va encaixar a la porteria dels periodistes. Elio Gálvez i Víctor Souto varen completar la golejada.

Mentrestant, al conjunt periodístic, es va notar la joventut de Salvador Oliva, qui es va atribuir els dos únics gols que va aconseguir la premsa.

En resum: nou gols per la Justícia, en un partit marcat, aixó sí, com sempre, per l’esportivitat i el bon ambient.